Cognix är nog den enda insatsen jag fått där jag verkligen känt mig förstådd och sedd. Lenas stöd i personlig utveckling, att förstå mig själv och hitta användbara styrkor för arbetsmarknaden har varit såväl omfattande som gediget. Hon har lyckats få mig att tro på att jag faktiskt har något att erbjuda för en arbetsgivare och att jag kan klara av att jobba. Hennes lösningsfokuserade arbetssätt och peppande stöd har lett till att jag värdesätter mina förmågor och inte längre ser mina behov av anpassning som ett hinder. Som pricken över i:et lyckades vi också hitta den perfekta praktiken på en hundtidning.

Jasmine, 21 år

Man blir för första gången sedd, hörd och bemött som en vuxen individ som har lika mycket rätt till ett självständigt liv som alla andra, men också samtidigt en förståelse, kunskap och anpassning efter ens svårigheter (och styrkor).

Cognix kan mer om adhd än jag kan själv.

Jag uppskattar att Cognix arbetar med det kognitiva.

Cognix förstår mig så mycket som man kan förstå någon annan.

Cognix får mig att känna mig trygg.

Har varit arbetssökande i tio år och har haft flera jobbcoacher tidigare. Mina önskemål och intressen har inte blivit prioriterade, jag har inte fått de anpassningar jag behöver och har inte känt mig motiverad. Nu med Cognix känns det som att det går framåt. Tror att det beror på att jag känner mig lyssnad på och att mina intressen, önskemål och behov står i fokus. Också för att Cognix fokuserar på att det ska fungera långsiktigt för mig.

Cognix har mysiga lokaler!

Tycker att det är bra att personalen på Cognix jobbar som ett team.

Cognix har stöttat mig med att bredda perspektivet på vad jag har för möjligheter.